Logo2 Banner2

HÄÄT JA PERHEJUHLAT

Vanha Tullipakkahuone tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin ja muihin yksityistapahtumiin. Tullipakkahuone näyttäytyy hääjuhlijoiden muistoissa romanttisena ja tunnelmallisena juhlapaikkana.

Tiedämme, että juhlien järjestely on mukavampaa ja hauskempaa, kun Sinulla on riittävästi aikaa. Siksi pääset Vanhalle Tullipakkahuoneelle hyvissä ajoin. Esimerkiksi viikonloppuhäitä pääset valmistelemaan ja koristelemaan jo keskiviikkona.

Tullipakkahuone ei kuulu anniskelulain piiriin, joten asiakas voi tarjota tilassa itse hankkimiaan juomia.

Tullipakkahuoneen asiakkaat saavat käyttöönsä keittiön kylmälaitteineen sekä astiaston. Talosta löytyy valkoinen ruokailu- ja kahviastiasto 150 henkilölle. Tarjoiluastioiden ja koristeiden käytöstä sovitaan erikseen. Tilassa on neljä korkeaa jääkaappia ja yksi korkea pakastin, jotka ovat vuokralaisen vapaasti käytettävissä. Keittiössä on teollisuusuuni ja –astianpesukone, kaksi kahvinkeitintä, kahvisäiliöitä, liesi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin.

Talossa ei ole omaa pitopalvelua, joten asiakas voi halutessaan sopia tarjoilusta haluamansa yrityksen kanssa. Teemme läheistä yhteistyötä useiden lähialueen pitopalveluiden ja ravintoloiden kanssa.

Tullipakkahuoneella on käytössään valkoisia pöytäliinoja, joita vuokrataan myös asiakkaiden käyttöön. Pöytäliinojen vuokrauksesta voit tiedustella puhelimitse tai sähköpostitse.

Tilassa ei tällä hetkellä ole äänentoistojärjestelmää, joten asiakas ja/tai juhlaorkesteri voi toteuttaa tilaan toiveidensa mukaisen äänentoiston. Tilavuokraajien käytössä on piano.

Tilassa saa polttaa paloturvallisia lämpökynttilöitä ja kynttilöitä. Vuokraajia pyydetään ennalta tutustumaan jauhesammuttimien ja sammutuspeitteen sijaintiin sekä varauloskäytäviin. Vuokralainen saa myös erilliset turvallisuutta ja lukitusta koskevat ohjeet.

Tilaisuuden jälkeen asiakas voi tehdä loppusiivouksen itse. Vuokraaja saa erilliset ohjeet loppusiivousta koskien. Asiakas voi halutessaan tilata loppusiivouksen Tullipakkahuoneelta. Tila luovutetaan uuden asiakkaan käyttöön aina siivottuna ja astiat kiillotettuina.

HÄÄPAKETTI
KESÄAIKAAN 1000 EUROA,
SISÄLTÄEN TILAN KÄYTÖN EXTRAPIDENNETYN
VIIKONLOPUN AJAN & RUOKAILU- JA KAHVIASTIOIDEN
SEKÄ LAITTEIDEN JA KALUSTON KÄYTÖN.

Vietätkö häitä Vanhalla Tullipakkahuoneella tai oletko ammattivalokuvaaja?
Halutessasi voit lisätä hääkuviasi tai ottamiasi valokuvia
Facebook –sivuillemme

Ikuista muistosi Vanhalta Tullipakkahuoneelta Instagramiin!
#vanhatullipakkahuone

Instagram #vanhatullipakkahuone: