Logo2 Banner2

YRITYSJUHLAT

Otsikko

Vanha Tullipakkahuone tarjoaa yrityksille tiloja erikokoisiin tilaisuuksiin. Tullipakkahuoneella on järjestetty muun muassa tuotelanseerauksia, vuosijuhlia, koulutustilaisuuksia ja pikkujouluja. Tullipakkahuone vuokraa asiakkaalle myös pelkkiä salitiloja, jolloin asiakas voi sopia tarjoiluista itsenäisesti haluamansa pitopalvelun kanssa. Tullipakkahuone ei kuulu anniskelulain piiriin, joten asiakas voi tarjota tilassa itse hankkimiaan juomia.
Vanhalta Tullipakkahuoneelta voit tilata yrityksellesi valmiin juhlapaketin tarpeidesi mukaan. Suunnittelemme yritysasiakkaille yksilöllisiä juhla- ja tapahtumakokonaisuuksia. Toteutamme tilan järjestämisen, koristelut ja kattaukset vuosien ammattitaidolla. Koska teemme yhteistyötä useiden lähialueen pitopalveluiden ja ravintoloiden kanssa, voimme suunnitella yhdessä yrityksen tarpeita ja toiveita vastaavat kokonaisuudet.
Tilavuokra määräytyy vuokrausajankohdan sekä tapahtuman keston perusteella. Teemme mielellämme yritysasiakkaille erillisen tarjouksen.

kuva1
kuva5 kuva6